16.03.2018.

Ako još ne znate ništa o našem biznisu, ovo je obavezno prvi korak, ali ako ste već od nekoga čuli osnovno objašnjenje, nije naodmet da ga ponovo poslušate i utvrdite sve. Ako ste radoznali pa želite odmah više, možete preći na sledeći prilog ispod ovoga. Ovaj prilog traje 18 minuta. Dok slušate prezentaciju, razmišljajte o svom životu, o mogućnostima koje imate, o željama koje ne možete da ostvarite. Ovo se odnosi i na one koji se ne osećaju ostvarenim u životu, ali i na one koji misle da se jesu ostvarili, ali osećaju da negde postoji nešto više što mogu da daju svetu.


Ako ste proučili dobro osnovnu prezentaciju, a imate želje i vremena da proučite kako se radi ovaj posao, pređite na predavanje o osnovnim koracima, odnosno o franšizi koja se primenjuje u mrežnom marketingu. Ukoliko ste od svog preporučioca dobili knjigu "Glava" ili knjigu "Pismo Glava", možete ovu oblast i pročitati, jer je nešto detaljnija nego predavanje.


Jedna od najvažnijih stvari u ovom poslu jeste izgraditi veru u sebe, u poslovnu mogućnost, u kompaniju. Nada i Goran Kapor iz Sarajeva imaju veliko životno iskustvo i veliko iskustvo u mrežnom marketingu i upravo mogu mnogo da Vam pomognu u prethodno pomenutim zadacima. U priloženom video snimku možete videti izuzetno obrazovane i uticajne ljude iz BiH koji su se priključili našem timu.


Verovatno imate mnogo pitanja na koje još niste dobili odgovor. Najvažnije je da ih potražite od kompetentnih ljudi, jer mnogi oko nas žele da daju savete iako ne znaju o čemu pričaju i kada bolje pogledate, vidite da saveti čak i kada nisu u interesu onoga ko Vam ih daje, jesu protiv Vašeg interesa. Dosta odgovora na standardna pitanja možete pronaći na blogu MLMIstina.com, a da Vam olakšamo traženje, prilažemo i link: http://www.mlmistina.com/2016/12/najcesci-prigovori-i-odgovori.html. Nakon čitanja priloga, možete ostati na tom blogu i čitati neke objavljene i neke neobjavljene tekstove iz knjige "Glava ili Pismo", a možete se vratiti na ovu stranicu i nastaviti sa proučavanjem.

Najvažnije je da se nakon proučavanja ovog materijala javite onome ko vas je uputio ovamo i da ga zamolite za dodatne instrukcije. 


Snimak duže prezentacije nalazi se ovde: